Over ons

Als antropoloog ben ik, Ellen Hoefnagel, altijd gefascineerd door het kinderperspectief op de omgeving.  Een uitnodigende sfeer en een interessante materiële cultuur stimuleert kinderen, en goed design helpt daarbij. 

 

Junior Vintage & Design is een webshop waar je dié kinderspullen vindt die je graag tegenkomt op markten en in antiek- en designwinkels in binnen en buitenland. De kindermeubels en andere artikelen zoek ik in Nederland, België en Frankrijk en soms daarbuiten. Het zijn vaak zeldzame exemplaren met een goede uitstraling, geschikt voor een eclectisch interieur. Regelmatig kom ik ook vintage design lampen of stoelen en dergelijke tegen die geschikt zijn voor de tienerkamer, deze kunnen ook leuk zijn voor volwassenen (grote mensen).

Antiek, brocante, vintage en design uit  vooral de 20e eeuw en soms ook nieuwe spullen verzamel ik hier in deze webshop, zodat je een ruime keus hebt om de goede sfeer in je huis en kinder- en tienerkamer te creëren.

Niet alle aankopen kunnen opgestuurd worden. De grotere meubels kunnen afgehaald worden in Amsterdam.

Contact: info@juniorvintageanddesign.eu  or (+31) (0) 630178832

Informatie

Junior Vintage & Design is een webshop waar je dié vintage kinderspullen vindt die je graag tegenkomt op markten en in antiek- en designwinkels in binnen en buitenland.